MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Özkaya, Tarsus

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Özkaya, Tarsus Kaymakamı Güldibini ziyaret etti
MERSİN (A.A) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şube Başkanı Servet Özkaya ve beraberindeki heyet, Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibini ziyaret etti.
     Güldibi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin bölgesine ve ülkeye çok ciddi katkılar sağlayan MÜSİADın, bölgeye ve ülkeye sadece ekonomik anlamda değil, sosyal, kültürel, eğitim ve toplumsal alanlarda da çok büyük bir duyarlılıkla çok anlamlı katkılar sağladığını söyledi.
     Özkayanın şahsında, tüm MÜSİAD yöneticileri ve üyelerini kutlayan Güldibi, Tarsus ve Mersin birbirilerini tamamlayan çok önemli ve yüksek bir potansiyele sahip. Bu nedenle bundan sonra yapılacak çalışmalarda da birlik ve beraberlik içinde çaba göstereceklerine yürekten inanıyorum. Bu bağlamda Tarsuslular olarak, geçmişi 10 bin yol öncesine dayanan Tarsusa Üniversite kurulması konusunda da kendilerinin manevi desteğini bekliyoruz dedi.
     Özkaya ise, 2013ün 2012den daha iyi olacağını belirterek, Ekonomik göstergeler ve gelişmeler bunu gösteriyor. Türkiye artık borç alan değil, borç veren bir ülke konumunda bulunuyor dedi.
     Mersinin 1/100 binlik çevre düzenleme planının bir an önce çıkarılması gerektiğini belirten Özkaya, Yeni sanayi yatırımları yapmak isteyen çok sayıda girişimci bu düzenleme henüz tamamlanmadığı için yatırım yapamıyor.Bu konunun kısa sürede çözümleneceğini düşünüyoruz. Ayrıca Tarsus ve çevremiz hızla gelişiyor. Tarsusa yapılacak Çukurova Bölgesel Havaalanı, Kazanlı Tarsus Turizm Bölgesi, Lojistik köy ve Akdeniz Oyunları tüm mersin bölgesine çok büyük katkılar sağlayacak şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
11 Ocak 2013 17:40
DİĞER HABERLER