Saray'da canlı müzik eşliğinde ziyafet!

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında hafta için 21:00-05:00 saatleri arasında, hafta sonu 24 saat sokağa çıkma yasağı uygulayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saray'da verdiği ziyafetin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

SAMANYOLUHABER- Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi onuruna verdiği yemeğin görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. 

Ziyafet sofrasında Erdoğan, Arapça müzik eşliğinde yemek yerken görülüyor. İki gün önce resmi temaslar için Ankara'ya gelen Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi onuruna akşam yemeği verildiği ortaya çıktı. 

KORONAVİRÜS YOKMUŞ GİBİ

Yemeğe katılan konuklardan birinin cep telefonuyla çektiği görüntü sosyal medyada paylaşıldı. Masalarda yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirlerinin uyulmaması ve masalardaki sandalyeler arasında boşluk bırakılmaması dikkati çekiyor.

17 Aralık'ta Türkiye'ye gelen el-Kazımi, Erdoğan ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirmiş, akabinde ikili müşterek basın toplantısı için kameraların karşısına geçmişti.

20 Aralık 2020 00:15
DİĞER HABERLER