Simavda "kitap okuma" yarışması

Simavda "kitap okuma" yarışması -Yarışmada dereceye girenlere ödülleri törenle verildi
KÜTAHYA (A.A) - Simav Öğretmen Yardımlaşma Derneği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Gülle Yaşamak Projesi" kapsamında "Hazreti Muhammed" konulu kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
     Bahar Koleji Konferans Salonunda, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Akdemir, Hazreti Muhammedin hayatını öğrenmeye vesile oldukları için mutlu olduğunu söyledi.
     Bu sınava, Şaphane ve Pazarlar ilçelerinden de öğrencilerin katıldığını ve toplam 4 bin kişinin bu sınava girdiğini belirten, Akdemir, "Bundan sonra beldemizde, evimizde, sokaklarımızda gül alınıp gül satılan, gülden teraziler kurulan, gülle gül tartılan gül kokulu beldeler olsun. Gül kokulu çocuklarımız, insanlarımız olsun. Gülün hasreti ile değil gülle yaşayalım. Gülün altında toprak olalım" dedi.
     Daha sonra, dereceye giren 100 kişiye ödülleri takdim edildi.
     Törene, Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Şaphane Belediye Başkanı Ramazan Yeşildeniz, Simav Müftüsü Yakup Yüksel, Uşak Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Kılınç, Pazarlar Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Şaphane Milli Eğitim Müdürü İlhan Gözeten, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
05 Mayıs 2013 16:00
DİĞER HABERLER