Sivassporda sakat futbolcular can sıkıyor

Sivassporda sakat futbolcular can sıkıyor -Sakatlıkları devam eden Aatif ve kaleci Borjanın ardından son antrenmanda sakatlanan Milan Cernyinin de 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi -Teknik direktör Çalımbay: Şu
SİVAS (A.A) - Sivassporda sakatlıkları devam eden Aatif Chahechouhe ve kaleci Milan Borjanın ardından bugünkü antrenmanda sakatlanan Milan Cernyinin de 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
     Sivasspor, 31 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında oynayacağı İstanbul Güngörenspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerine yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Çift kale maç sırasında Milan Cerny, takım arkadaşıyla girdiği ikili mücadelede ayağına aldığı darbe sonucu yerde kaldı. Sağlık görevlilerinin sırtında saha dışına taşınan Çek futbolcu Cernynin 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
     Teknik direktör Rıza Çalımbay, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 2-1 kaybettikleri Akhisar Belediyespor maçının orta hakemi Halis Özkahyayı eleştirdi.
     Özkahyanın maçın genelinde iyi bir yönetim gösterdiğini ifade eden Çalımbay, Maç umduğumuz gibi oldu ama hakemin yaptığı yanlış şeyler vardı. Oyuncumuzun dizi delik, krampon girmiş. Onu göremiyorsa bir hakemin hakemliği bırakması gerekiyor. Onu gören hakem zaten iyi hamkemdir. Bu faulü nasıl göremediğini ben kendisine de sordum. Anlık gelişiyor diyor. Anlık gelişecek tabi ki, anlık da vereceksiniz dedi.
     Çalımbay, maçın kaybedilmesinde kendi hatalarının da etkili olduğunu belirterek, istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.
     Bir gazetecinin Sivassporun ligde 3 haftadır kazanamadığını hatırlatması üzerine Çalımbay, şöyle konuştu:
     Futbolun içinde olan şeyler. Önemli olan bunlardan ders çıkarmak. Güngören maçı çok zor olacak. Bunun farkındayız. İyi bir takım, mücadele eden bir takım. Bu maçta aynı şekilde olacak. İyi konsantre olmazsan, istediğini sahaya yansıtamazsan her rakip zor. Önemli olan bizim kapasitemizi sahaya yansıtmamız. İnşallah onu yapacağız.
     Takımdaki sakat oyunculara da değinen Çalımbay, Aatifin sakatlığı devam ediyor. Bugün sakatlanan Cerny de en az 2-3 hafta yok gibi gözüküyor. Bednar ülkesine gitti. Herhalde mukavelesi feshedildi sakatlığından dolayı. Bir de şu anda 3 kalecimizin maalesef 3ü de yok. Borjan, en az 1-1,5 ay takımdan ayrı kalacak diye konuştu.
     Sivassporlu futbolcular ve teknik kadro, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
29 Ekim 2012 14:38
DİĞER HABERLER