'Babam yeteneksiz İsrail köstebeği 'KÜÇÜK' adamlar' derdi

'Babam yeteneksiz İsrail köstebeği 'KÜÇÜK' adamlar' derdi
Deniz Ülke Arıboğan, TRT'deki işine son verilmesiyle ilgili tebrik tweetleri atan Cem Küçük'e İsrail ajanı truva atı mı dedi?

Özgür basına yönelik operasyon sonrası Koza-İpek Grubu'na destek mahiyetinde ''Demokrasi ona layık olanların, ona sahip çıkanların hak ettiği bir rejimdir. Medyanın özgür olmadığı bir ortamda demokrasiden söz edilemez.'' şeklinde tweet atan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan'ın saatler içinde TRT'deki yorumculuk işine son verilmişti.

CEM KÜÇÜK'E CEVAP OLARAK YORUMLANDI

Arıboğan bu durumu 'Şanım olsun' diyerek karşılarken havuz medyasında çalışan ve adı istihbarat örgütleriyle anılan Cem küçük adlı kişi TRT yönetimini tebrik etmişti. TRT Genel Müdürü Şenol Göka ve TRT Haber ve Spor yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü kutlayan Küçük'e bugün Arıboğan'dan cevap niteliğinde yorumlanan açıklamalar geldi.

İSRAİL KÖSTEBEĞİ KÜÇÜK ADAMLAR

Eski MİT mensubu Mahir Kaynak'ın kızı olan Deniz Ülke Arıboğan bugün Twitter'dan konuyla ilgili çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Arıboğan ilgili kişi için köstebek imasında bulunurken çok önemli bir bilgiyi satır arasına sıkıştırdı. Arıboğan'a göre merhum Mahir Kaynak, ''İsrail köstebeği dediği KÜÇÜK adamların bunca adamdan sayılacağını hiç tahmin etmezdi.''

Arıboğan Twitter adresinden şunları (büyük-küçük harfler Arıboğan'ın tercihidir) yazdı:

''Bir ülkede " KÜÇÜK " adamların boyu uzamaya başladığı zaman, o yerde güneş batıyor demektir. Yeteneksiz köstebekler de adamdan sayılıyor ya! İstihbarat terminolojisinde köstebek sizden gibi görünür ama karşı tarafın adamıdır. Sizi yanlışa sevk etmekle görevlidir. Truva atıdırlar. Rahmetli babam yeteneksiz İsrail köstebeği dediği KÜÇÜK adamların bunca adamdan sayılacağını hiç tahmin etmezdi. Köstebekler küçüktürler mide bulandırırlar. Nihayetinde her zaman devlet tarafından keşfedilip çöpe atılırlar. Devletinize güvenin!''


03 Eylül 2015 18:00
DİĞER HABERLER