Çepni'nin 2/B arazileri meclise taşınacak

CHP Bursa Milletvekili Av. Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Çepni mahallesinde orman alanı dışına çıkarılan ve hazine adına tescillenen 2/B arazilerinin satışı için belirlenen bedellerin yüksekliğini meclis gündemine taşımaya hazırlanıyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile kırsaldaki mahallelere ziyaret ederek, mahallelinin sıkıntılarını ve taleplerini yerinde dinleyen CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Çepni'de vatandaşlarla buluştu.

2/B arazilerinde belirlenen rayiç bedellerinden yakınan mahalle halkı sorunun bir an önce çözülmesini ve bedellerin düşürülmesini istedi. 7 bin ile 150 bin lira arasında değişen rayiç bedellerini ödeyemeyeceklerini kaydeden mahalleliler, Çepni'ye sınır mahallelerde bu bedellerin daha düşük olduğunu belirterek, konuyla ilgili itiraz halinde hakların elinden alınacağını tebliğ edilen yazıyla öğrendiklerini söyledi.

Konunun takipçisi olacaklarını belirten Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, konuyu meclisteki tüm vekillerle paylaşacaklarını ve çözüme kavuşturmak adına mağduriyeti gidermek için yollar arayacaklarını söyledi. CİHAN
09 Şubat 2016 09:10
DİĞER HABERLER