CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: -"CHPli belediyeler için kentin çıkarı, liyakat ve ehliyet her şeyin önündedir"
AYDIN (A.A) - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHPli belediyeler için kentin çıkarı, liyakat ve ehliyetin her şeyin önünde geldiğini belirtti.
     Tezcan, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdemin, Aydın Belediyesinin hizmetlerine yönelik yerel basında eleştirilerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Erdemin seçim kaybetme telaşıyla hesabının şaşırdığını" ifade etti.
     Erdemin basında yer alan beyanlarında, "Aydın Kent Meydanı ve otopark ihaleleriyle kentin zarara uğratıldığı" iddialarının asılsız olduğunu savunan Tezcan, şunları kaydetti:
     "Belli ki Milletvekili Erdem, yolsuzluk bulamayınca sihirbazlığı devreye sokup yolsuzluk üretme peşinde. Telaşınız hesabınızı şaşırtmış. Başbakandan yediğiniz azarın korkusu aklınızın önüne geçmiş. Aydına yapılan hizmeti, siyasi ihtirasınıza kurban etmeyin. Siz hesabı kitabı şaşırmış olabilirsiniz ama hiç olmazsa Aydına yapılacak hizmetle uğraşmayın. Bu kent hepimizin. O kent meydanından sen de yararlanacaksın. CHPli belediyeler için kentin çıkarı, liyakat ve ehliyet her şeyin önündedir."
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
24 Nisan 2013 18:40
DİĞER HABERLER