Davutoğlu'ndan ilk yorum

Davutoğlu'ndan ilk yorum
Ahmet Davutoğlu: Evet diyen Türkeş'e teşekkür ediyorum

Davutoğlu, geçici hükümette görev almak üzere bakanlık  teklifinde bulundukları Tuğrul Türkeş için de , “Bakanlık teklifte bulunduğumuz sayın Tuğrul Türkeş’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları;

(Başbakanın teklifine evet diyenler onursuzdur, ahlaksız bir siyasete alet olurlar) gibi kendi milletvekillerine baskı yaparak onların iradelerine ipotek koymaya çalışanlar, TBMM’nin onuruyla oynamışlardır. Milletten onay alıp bu Meclis’e girmiş olan her milletvekili, siyaseten bize en karşı duruşa sahip olsa dahi onurludur, bizim saygımızı hak eder.”

“TÜRKEŞ BÜTÜN BASKILARA KARŞI EVET DEDİ…”

Evet diyen Sayın Tuğrul Türkeş’e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bütün bu baskılara karşı, Anayasa’nın gereğini, siyasi ahlakın ve böyle bir kritik dönemde devlet adamı ahlakının gereğini gösterdiği için Sayın Türkeş’e bir kez daha teşekkür ediyorum.

GÜNEŞ OTEL CHP ZİHNİYETİNİN ÜRÜNÜDÜR

Özellikle de Güneş Motel benzetmesi yapanlara sesleniyorum, o Güneş Motel’i kimin yaptığı belli. Güneş Motel CHP zihniyetinin ürünüdür. Hiçbir zaman biz bu oyunların içinde olmadık.

Sayın Bahçeli dün yaptığı açıklamada, bu tavrı tarihin yazacağını söylüyor. Tarih, sorumluluktan kaçanları da yazacak. Tarih, millet beka mücadelesi verirken ‘Hayır, hayır, hayır’ diyenleri de yazacak.

27 Ağustos 2015 11:44
DİĞER HABERLER