"Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri" Söyleşisi

"Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri" Söyleşisi -Kurtlar Vadisi oyuncuları Çoban ve Binicioğlu, öğrencilerle bir araya geldi
DÜZCE (A.A) - Kurtlar Vadisi oyuncuları Çoban ve Binicioğlu, öğrencilerle bir araya geldi.
     Düzce Üniversitesi (DÜ) Edebiyat Fakültesi Öğrenci Topluluğunca üniversitenin konferans salonunda düzenlenen "Dizilerin Gençler Üzerine Etkileri" Söyleşisi düzenlendi.
     Kurtlar Vadisinde Eşref Beyi canlandıran Barbaros Hayrettin Binicioğlu, gençlerin yaklaşık 10 yıldır ekranlarda olan diziyi örnek alabileceğini belirterek, senaristlerin her bölüm için detaylı araştırma yaptığını söyledi.
     Dizide gençlerin örnek alabileceği önemli değerler bulunduğunu dile getiren Binicioğlu, "Vatan nedir- Bayrak nedir- Bunlar sizin bildiğiniz şeyler ama dizide bunu anlamak daha net mümkün oluyor. Senaristlerimiz detayları çok iyi analiz ediyorlar ve hikayeyi ortaya çıkartıyorlar" ifadesini kullandı.
     Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban ise öğrencilerden tek isteğinin okumaları olduğunu belirterek, "Vatanın, milletin sizlere ihtiyacı var. Ben her istediğinizde gelirim" diye konuştu.
     Söyleşiye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçın kardeşi Kutlay Arınç da katıldı.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
15 Mayıs 2013 18:30
DİĞER HABERLER