Emine Erdoğana çocuklardan sürpriz doğum günü

Emine Erdoğana çocuklardan sürpriz doğum günü -Mardindeki Gülpembe Çocuk Evini ziyaret eden Erdoğan, doğum gününü kendisine sürpriz pasta hazırlayan çocuklarla kutladı
MARDİN (A.A) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan, doğum gününü, kendisine sürpriz pasta hazırlayan Gülpembe Çocuk Evindeki çocuklarla kutladı.
     Beraberinde İçişleri Bakanı Muammer Gülerin eşi Neval Güler ile 13 Mart Mahallesindeki Gülpembe Çocuk Evini ziyaret eden Erdoğan, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
     Çocuk Evinde kalan çocukların kendisi için üzerinde, Doğum gününüz kutlu olsun. Evimize hoş geldiniz yazılı pasta hazırlayarak sürpriz bir doğum günü tertip ettiğini gören Erdoğan, çok mutlu olduğunu dile getirerek, Mardine gelirken de uçakta da pasta kestim. 10 gün sonra da Başbakan Erdoğanın doğum günü. Ben Kova, başbakan Balık burcu. Benim aslında doğum tarihim kimlikte farklı ama ağabeyim gerçek doğum tarihimi bir yere not etmiş dedi.
     Daha sonra çocuklar, birlikte pasta kestikleri Erdoğana fiyonk şeklinde siyah bir kolye hediye etti.
     Çocuk evinde kalan çocuklar yaşadıkları mutlulukla gazetecilerin mikrofonunu alarak Erdoğanın ziyareti ile ilgili anons yaptılar.
     Sürpriz doğum günü için çocuklara teşekkür ederek çocuk evinden ayrılan Erdoğan, daha sonra, Yalım beldesindeki Aile Destek Merkezini ziyaret etti.
     Merkezde eğitim alan kadınların yaptığı el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Erdoğan, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
     Merkezde kendisi için düzenlenen sürpriz doğum günü pastasını kesen Erdoğan, bu sürprizi hazırlayanlara teşekkür ederek merkezden ayrıldı.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol - Nurten Aslan / Sema Kaplan
     Yayıncı: Erdem Gültekin
16 Şubat 2013 19:00
DİĞER HABERLER