Fenerbahçe ve Galatasaray'da kadroda yer bulamadılar

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilen Süper Lig'de oynayacak 28 kişilik kadroda yer alamadı. Galatasaray'da da Martin Linnes listede yok.


Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklenen performansı gösteremeyen Mehmet Ekici, sarı-lacivertli takımın yeni sezon kadrosunda yer bulmadı. Kurallar gereği dördü altyapıdan yetişen 28 futbolcuyu TFF'ye bildirmek zorunda olan Fenerbahçe, TFF'ye bildirdiği kadroda Mehmet Ekici'ye yer vermedi.


Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği kadroda yer almayan Ferdi Kadıoğlu ise 01.01.1999 sonrası doğumlu olması ve hala Türk Milli Takımı'nı seçme hakkını elinde bulundurmasından dolayı 28 kişilik A Takım kadrosunda olmamasına rağmen A Takım'da oynayabiliyor. 

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Linnes de TFF'ye verilen oyuncu kadrosunda yer almayan bir diğer isim oldu. Yabancı sınırına takılan 27 yaşındaki futbolcu, bu dönem Süper Lig'de forma giyemeyecek.

Linnes'in transfer dönemi kapanmamış olan Katar veya Suudi Arabistan liglerinden bir takıma kiralanmak için çalışıldığı ise iddialar arasında.

11 Eylül 2019 14:03
DİĞER HABERLER