Gakkoşlar, Dadaşların misafirperverliğinden memnun

Gakkoşlar, Dadaşların misafirperverliğinden memnun -Sanica Boru Elazığspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Aydın: Biz Erzurum sayesinde Doğu Anadolu ile gurur duyduk. Bunu Erzurum şehrinin bize sağladığı imkanlar bakımından söylüyoru
ERZURUM (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Aydın, Biz Erzurum sayesinde Doğu Anadolu ile gurur duyduk. Bunu Erzurum şehrinin bize sağladığı imkanlar bakımından söylüyorum. Biz Elazığda olsaydık ancak bu kadar ilgi görebilirdik dedi.
     Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor, stadı bakımda olduğu için İzmirde oynayacağı iç saha maçlarının hazırlıklarını Erzurumdaki tesislerde sürdürüyor.
     Futbol Şube Sorumlusu Aydın, AA muhabirine, Erzurumda kendilerine tesis bakımından iyi imkanlar sağlandığını söyledi. Erzuruma yapılan yatırımların kenti sporda cazibe merkezi haline getirdiğini belirten Aydın, şöyle devam etti:
     Doğu hep bakımsız kalmış, bu durum futbola da yansımış. Bizim stadımız yok, Erzurumdaki stadı gördük, gurur duyduk. Biz burada kendi evimizde gibiyiz. İnşallah Türkiye Futbol Federasyonu bundan sonraki maçlarımızı buraya verir. Yani biz hak ettiğimiz bir şeyi istiyoruz. Sonuçta biz cezalı değiliz. İzmirde oynayacağız diye bir şey yok. Madem bu kadar yatırım yapılmış, Erzurum halkı bu statta Spor Toto Süper Lig maçı izleme hakkına sahip.
     Maçların Erzuruma verilmesi halinde taraftarlarının bu kente gelebileceğini anlatan Aydın, şunları kaydetti:
     Biz Erzurum sayesinde Doğu Anadolu ile gurur duyduk. Bunu Erzurum şehrinin bize sağladığı imkanlar bakımından söylüyorum. Biz Elazığda olsaydık ancak bu kadar ilgi görebilirdik. Burada üniversitenin sahası olsun, Kazım Karabekir Stadyumu olsun buraları iyi bir şekilde değerlendiriyoruz. Erzurum son derece modern tesislere sahip. Bizden sonra başka takımlarda buraları tercih edeceklerdir. Biz ilk kampımızı Kocaelide yaptık. Burada yeni sahalarda yapılıyor. Erzurumdaki yöneticilere ve halka desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
    
     -Kulübe 3 milyon lira gelir sağladık
    
     Bu sezon yükseldikleri Spor Toto Süper Ligde kalıcı olmak istediklerini dile getiren Aydın, bu sezon ligde ilk 10da yer almak istediklerini söyledi.
     Aydın, teknik direktör Bülent Uygun ve futbolcuların bu hedeflerini yerine getirmek için çaba göstereceklerini belirterek, Herkes buna konsantre olmuş durumda. Takımımız geçen yıl Bölgesel Amatör Ligine gidecekti. Futbolcularımız paralarını alamıyordu. Kulüp başkanımız geldi ve kulübün bütün borçları ödedi. Sanica Boru ile bir anlaşma yaptık. Sanica Boru ile yaptığımız sözleşme takıma 3 milyon lira kazandırdı. Bunda başkanımızın emeği çok büyük şeklinde konuştu.
     Statlarının çimlerinin serildiğini anlatan Aydın, Çimler bir süre böyle kalacak. Çimler 2 defa biçilecek. Stadımızın koltukları tamamen değiştirilecek. Bursaspor maçına yetişmeyecek ama Akhisar Belediyespor ile oynayacağımız maça yetişir diye ümit ediyorum dedi.
    
     -Deneyimi olan oyunculara sahibiz -
    
     Sinan Kaloğlu, Bilica, Orhan Ak, Amr Zaki, Iveca gibi deneyimli oyunculara sahip olduklarını anlatan Aydın, konuşmasını şöyle tamamladı:
     Sinan ve Aydın henüz hazır değil. Onların hazır hale gelmesi için çalışmalarımız sürüyor. Onlar hazır olduğu zaman takıma katkıları daha fazla olacak. Süper Ligde deneyimi olan oyuncular transfer ettik. Bilica, Sinan Kaloğlu, Orhan Ak, Iveca, Amr Zaki gibi oyuncular takımda forma giyiyor. Süper Lig deneyimi olan bu oyuncular, takımdaki genç oyunculara örnek olacak. Liglere milli maçlar nedeniyle ara verilecek. Biz bu arayı iyi değerlendireceğiz. Tecrübeli oyuncuların bize katkısının fazla olacağına inanıyorum.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
30 Ağustos 2012 11:28
DİĞER HABERLER