Gaziantepspor, Galatasaray'ı eli boş göndermek istiyor

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 23'ncü haftasında kendi evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Gaziantepspor'da planlar galibiyet üzerine kuruldu.

Geçen hafta Kayserispor karşısında oynadığı futbolla göz dolduran kırmızı siyahlı takım, ligin sancılı takımı Galatasaray'ı eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Pazar günü Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor, Galatasaray karşısın moralli çıkacak. Antrenmanlarda da neşeli oldukları gözlenen futbolcular, kötü günlerden geçen Galatasaray'ı mağlup etmek istiyor.

Kayserispor deplasmanında oyuna sonradan girerek eski takımına gol atan İlhan Parlak, "Galatasaray zor günler geçiriyor olabilir ama biz kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Baktığınız zaman hocamızın verdiği taktikleri ve iyi mücadeleyi sahaya yansıtırsak burada Galatasaray karşısında 3 puan alacağımızı düşünüyoruz. Çünkü gerçekten iyi bir ekibimiz var, iyi çalışıyoruz. Bunu da inşallah sahaya yansıtırsak Galatasaray karşısından 3 puanla ayrılırız." dedi. Kırmızı siyahlı futbolcu Emre Nefiz de rakip kim olursa olsun kendilerine güvenip inandıklarını belirterek, "3 puanı alan taraf olmak istiyoruz. Sonuç ne olursa olsun taraftarımız bizi desteklesin." ifadelerini kullandı.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Öte yandan, Gaziantepspor- Galatasaray maçının bilet fiyatları da açıklandı.

Buna göre, kale arkası 10 TL, maraton A-C 20 TL, maraton B 25 TL, kapalı A-B 50 TL, VIP Gold A-B 75 TL, misafir takım tribünü de 30 TL olarak belirlendi.
Cihan CİHAN
26 Şubat 2016 11:37
DİĞER HABERLER