Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Naksan Paintball Turnuvası sona erdi
GAZİANTEP (A.A) - Çalışanlar arasındaki dostluk bağlarını geliştirmek, stres atmak ve motivasyonu güçlendirmek amacıyla düzenlenen Naksan Paintball Turnuvası sona erdi.
     Naksan Holdingden yapılan açıklamaya göre, turnuvaya çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. 400ün üzerinde katılımın gerçekleştiği ve yaklaşık 50 gündür devam eden turnuva renkli görüntülere sahne olurken, turnuvanın birincisi Savaşan Şahinler takımı oldu.
     Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, birinci olan takıma kupasını verdi. Nakıboğlu, Naksan olarak elimizden geldiği kadarıyla sosyal aktivitelere önem veriyoruz. Piknik olsun bu tür sporsal etkinlikler olsun çalışanlarımız arasındaki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmektedir dedi.
     İkinci olan Dragon Force takımınına kupasını veren Naksan Plastik Genel Müdürü Sadettin Korkut da organizasyonda emeği geçenleri kutlayarak, bu tür organizasyonların holding çalışanlarının motivasyonuna büyük katkısı olduğunu ve bu tür sosyal faaliyetlere mümkün olduğunca ağırlık vermeye çalışacaklarını söyledi.
     Turnuvanın üçüncülüğünü de Vurucu Tim takımı kazandı.
    
     -Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencisi Fatih Alisinanoğlu ABD yolcusu
    
     Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencisi Fatih Alisinanoğlu, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve dünyanın dört bir yanından gelen öğrenci liderlerini kapsayan akademi yaz programına kabul edildi.
     Üniversiteden yapılan açıklamada, Mühendislik Fakültesi öğrencisi Fatih Alisinanoğlunun, 22 Haziran-30 Temmuz tarihlerinde ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından ABDye kabul edilen Türkiyedeki 20 öğrenciden birisi olduğu bildirildi.
     ABDye kabul ediliş serüvenini anlatan Alisinanoğlu, Study of the U.S. Institute for Student Leaders on Social Entrepreneurship akademi yaz programına katılan öğrencilere ABDde sosyal girişimcilik kapsamında liderlik, toplumsal sorunlara bakış problemlere çözüm üretebilme yetenekleri gibi konular üzerine yoğun bir akademik eğitim verildiğini, ayrıca ABDnin önemli yerlerine geziler ve çeşitli kültürel aktiviteler gerçekleştirildiğini belirtti.
     Rektör Prof. Dr. İbrahim Özdemirin duyurusu üzerine programa başvurduğunu ifade eden Alisinanoğlu, Hedeflerimin bir tanesine daha ulaşmış olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Şimdi bir hedefim daha var; ABDyi yakından tanımaya çalıştığım gibi ülkemi ve güzel memleketim Gaziantepi gittiğim her yerde tanıtmak. Amerika-ya sadece Hasan Kalyoncu Üniversitesinin bir öğrencisi olarak değil, Gaziantep-in ve insanımın bir elçisi olarak gidiyorum dedi.
    
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
19 Haziran 2012 12:09
DİĞER HABERLER