Hiddink: Yarınki maç farklı olacak

Hiddink: Yarınki maç farklı olacak
Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Türkiye maçının bir önceki maça göre çok farklı olacağını söyledi.
Yarın akşam 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'nde Türkiye ile oynanacak maç öncesinde Noordwijk Huis Ter Duin otelinde çok sayıda Hollanda Türk basının karşısına çıkan basın Hollanda Milli Takım Guus Hiddink, yaptığı açıklamada, Türk Milli Takımı'nda da görev yaptığı dönemdeki Türk Milli Takımı arasındaki farkın tartışılmaz bir şekilde farklı olduğunu ve Türkiye'nin kaliteli oyunculara sahip olduğunu ifade etti.

BU MAÇ BENİM AÇIMDAN ÖZEL BİR ÖNEME SAHİP

    Tecrübeli teknik adam, "Yarınki maç diğer maça göre çok farklı bir maç olacak. Çünkü benim açımdan baktığımda Türk Milli Takımı'ndan çok sayıda oyuncuyu tanıyorum. Onlar bir dönem çalışma içerisinde oldum. Şimdi ise Türkiye karşısına bu defe Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü olarak çıkıyorum. Hollanda Milli Takımı'na değinecek olur isek dünyaca tanınan bir milli takım. Kalitesi tartışılmaz. Bu açıdan aslında bu maç benim açımdan çok ayrı bir özel öneme sahip. Benim düşünceme göre cumartesi günü oynanacak olan maçın karşılık sıcak bir atmosfer ve iyi bir maç olmasını temenni ediyorum. Seyirci zevki ve kalitesi açısından da iyi bir maç olmasını temenni ediyorum. Şuanda Hollanda Milli Takımımızda her şey yolunda. Oyuncuların moral ve motivasyonları üst seviyede." diye konuştu.

SNEİJDER: İKİ ÜLKE AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ

Galatasaray ve Hollanda Milli Takım'ın gözde oyuncularından Wesley Sneijder de yaptığı açıklamada bu maçın iki ülke açısından da büyük bir taşıdığına dikkat çekti. Hollandalı yıldız, "Amsterdam Arena'da çok mücadeleli bir maç geçecek. Biz Hollanda Milli Takımı olarak kazanmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bizim 3 puana çok ihtiyacımız var. Sonucunda bizden yana olacağını buradan söylemek isterim. Çok sayıda Türk seyircinin Amsterdam Arena Stadyumu'nda olacağını biliyorum. Türk seyircilerin ne kadar heyecanlı ve ateşli taraftar olduğunu çok iyi biliyorum. Bu durum bizim oyunumuzu etkilemeyecek. Daha önceki maçlarda da olduğu gibi biz tam tersine daha motive oluyoruz. Bu maçta gol atmak için elimden gelen gayreti göstereceğim. Takım olarak tam anlamı ile bu maç çok iyi konsantre olduk." dedi. 

27 Mart 2015 21:02
DİĞER HABERLER