
Gece saat 04:45 sıralarında 4 otobüs polis ve TOMA aracı İpek Medya Grubu'nun bulunduğu ortaklar caddesinde geçiş yapmaya başladı. Polis, dışarıda yayın yapan kameranın kablosunu kopardı. Binanın terasında bulunan kemaraya da müdaha eden polis, buradaki kameranın da fişini çekti.
İpek medya önünde hareketli saatler | Samanyolu Haber
TOMA ve çevik Kuvvet polislerinin bulunduğu araçlar 5 dakikada bir kalabalığın bulunduğu İpek Medya Grubu önünden geçiş yapıyor. Sabaha karşı yapılan bu geçişler nabız yoklama olarak değerlendirildi.
Sabahın erken saatlerinde İpek Medya Grubu önüne gelen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Eren Erdem polis araçlarıyla yapılan nabız yoklama girişimine tepki gösterdi. Tanal," Sabah 04:30'da aranıyorum. Emniyet mensupları TOMA'larla televizyona gelmiş. Ülkenin geldiği hale bakar mısınız. Bu TOMA'lar gitsinler Güneydoğu'da sınırlarımızı korusunlar. Terör örgütleri cirit atıyor. Sınırlarımız kevgir gibi gelmiş televizyon basıyorlar. Buna da ben görev yaptım diyorlar" dedi.




Başka kimler var? Sinan Ateş'in katilleri de 11. Yargı paketinden faydalanarak dışarı çıkabilecek!
Ferdi Zeyrek davasında tutuklu 2 sanığa tahliye
AYM, OHAL hükümlerini iptal etti, TMSF ve Varlık Fonu’nun yetkileri tırpanlandı
Sistemli planlı ve bilinçli hareket
Gündemden düşmeyen ölümde şok iddia: 'Güll'nün itildiği görüntüler ortaya çıktı'
Kriz tırmanıyor: Yerlikaya, yardımcısı Bülent Turan'ı uçağına almadı