İsmail Kartal'dan şampiyonluk yorumu

İsmail Kartal'dan şampiyonluk yorumu
İsmail Kartal, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rakiplerinden bir adım önde olduklarını söyledi.

Takımının sahasında Bursaspor'u 1-0 mağlup ederek lider olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan İsmail Kartal, "Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyorduk. Kazanırsak da lider olacağımızı biliyorduk. Bunları düşünerek maça başladık. Her iki takımın da pozisyonları vardı. Rakip Caner'in arkasına Volkan Şen'i kaçırıp pozisyonlar buldu. Yaptığımız değişiklikle bunu çözdük. Bursaspor'un iki üç tane ve karambolden pozisyonları vardı. Seyirci desteği ile gerçekten güzel bir galibiyet aldık. Daha fazla hakettiğimizi düşünüyorum." dedi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Bir gazetecinin, 'Şampiyonluk yarışında şansınızı nasıl görüyorsunuz?' sorusuna İsmail Kartal, şöyle cevap verdi:

"Şampiyonluk yarışında rakiplerden bir adım öndeyiz. Bu ligde herkes herkesten puan alabilir. Bu yarış son haftaya kadar devam edecektir. Güzel maç oldu. Kaybedebilirdik de kazanan biz olduk. Rakiplerden bir adım öndeyiz."

Öte yandan kadroya alınmayan Diego Ribas içinse Kartal, "Brezilyalı oyuncuya kadroya almamam tamamen benim tasarrufumdu." diye konuştu.

Bu arada rakip takımın teknik direktörlerinin maç bitiminde hakemlerin yönetimi konusunda yapmış olduğu serzenişler konusunda da İsmail Kartal, şunları ifade etti:

"İki kulvarda yarışa devam ediyoruz. Bugün lideriz. Her maçı bileğimizin hakkıyla kazandık. Arkadaşlarım meslektaşlarım söylediklerini içten ve kalpten söylüyorlar bir daha düşünsünler. Maalesef hep şöyle deniyor. 'Fenerbahçe'den değil hakemlerden korkuyoruz' ama burada dört beş tane gol yiyip gidiyorlar. Biraz daha objektif olmalıyız."


CİHAN

20 Nisan 2015 23:22
DİĞER HABERLER