
Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından istifa etmek zorunda kalan 4 bakandan biriydi. Başbakanlık yaptığı dönemde de Recep Tayyip Erdoğan’a en yakın isimler arasında bulunuyordu.
YARGILANMAKTAN KURTARILMIŞTI
Siyasi tarihimizde ‘tartışmalı bir süreç’ olarak yerini alan Meclis’teki Yüce Divan oylamasıyla Bağış ve AKP’li diğer 3 bakan yargılanmaktan kurtuldu. Millet Gazetesi'nin haberine göre, 7 Haziran genel seçiminde 3 dönem kuralına takılan Egemen Bağış, şimdi AK Saray’da görevlendiriliyor.
DIŞ POLİTİKADAN SORUMLU OLACAK
Erdoğan, Saray’a alacağı isimleri belirledi. Danışmanlık yapacak olan Bağış’ın yanı sıra bakanlardan Taner Yıldız ve Mehdi Eker de AK Saray’da görevlendirilecek. Bağış, Avrupa ve dış politika danışmanlığı yapacak.
HASAN BOZKURT - MİLLET GAZETESİ
Endonezya'da felaket: Aşırı yağışlar sebebiyle 914 kişi hayatını kaybetti
Ege'de göçmen faciası: Tekne battı, çok sayıda mülteci hayatını kaybetti
Kulislerde bunlar konuşuluyor: İşte silah bırakan PKK'lılara uygulanacak 4 adım
Bahçeli'den Öcalan'ın açıklamaları için: 'Makul, muteber ve muayyendir'
Şimdi de Tugay komutanlığının deposu soyuldu!
Ukrayna, İHA'larla Çeçenistan’ı vurdu