Komagenenin 386. şubesi Tatvanda açıldı

Komagenenin 386. şubesi Tatvanda açıldı
BİTLİS (A.A) - Komagenenin 386. etsiz çiğ köfte şubesi Tatvan ilçesinde açıldı.
     İşletmeci Ramazan Ersezer ve Murat Yılmaz tarafından Saray Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Komagene şubesinin açılışı, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ile Belediye Başkanı Abdullah Ok tarafından gerçekleştirildi.
     Başkan Ok ile birlikte açılış kurdelesini kesen Kaymakam Erkan, şubenin hayırlı olmasını diledi.
     Kaymakam Erkan, şöyle konuştu:
     Artık markalaşma üretimin önüne geçti. Buradaki en önemli konu da insanların kurumsallaşmaya verdiği önem. İnsanların kurumsallaşmış şirketlere duyduğu güven. Dolayısıyla kurumsallaşmış şirketlerin ürettiği markalar, Türkiyenin her tarafında rağbet görüyor. Komagenede bu markalardan biri haline geldi. Türkiye başta olmak üzere Avrupaya da yayılmış olan bu markanın, 386. şubesinin Tatvanda açılması mutluluk verici. İnsanlar rahatlıkla, huzurlu bir şekilde, güvenerek gelip buradan faydalanabilecek. Bu imkanı sağlayan arkadaşlara, Tatvan adına teşekkür ederiz.
     Kaymakam Erkan ile birlikte etsiz çiğ köftenin tadına bakan Başkan Ok ise, işyerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ok, herkesin kendi dalında hizmet ve kaliteye önem verip müşteri memnuniyetini artırarak, piyasadan daha fazla pay alabileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Servet Taşdemir
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
06 Kasım 2012 12:38
DİĞER HABERLER