Mahmut Akpınar: 'Paralel' safsatası bir yere kadar getirdi artık AKP için yol bitiyor.

Mahmut Akpınar: 'Paralel' safsatası bir yere kadar getirdi artık AKP için yol bitiyor.
"AKP içinde ve Sarayla hükümet arasında beklendiği üzere itiş kakış başladı ve kirli çamaşırlar dökülüyor. Anketler de AKP’nin erime sürecine girdiğini gösteriyor."
Ahmet Altan Erkam Tufan’a ilginç açıklamalar yaptı: “AKP’lilerle 28 Şubatçılar arasındaki tek fark eve ayakkabıyı çıkarıp girmeleri, ama ikisi de çalıyor. Arınç ben AKP'liyim ama dürüstüm diyor. Her AKP'li "ama ben dürüstüm" deme mecburiyeti hissediyor. AKP hukuka geri dönemez çünkü suçüstü yakalandı ve bu suçu örtbas etmek için daha büyük suçlar işledi. 17/25 yolsuzluktu; ama bu suçların yargılanmasını engellemek için hukuku öyle perişan ettiler ki geri hukuka dönemezler” diyor.

Milli görüş geleneğinden gelen Levent Gültekin ise: “Erdoğan bize bir devletimizin, medyamızın, iş adamlarımızın, hukuk sistemimizin olmadığını gösterdi. Hatta bir toplum bile değilmişiz! Erdoğan hem Türkiye'yi hem de arkadaşlarını rehin aldı!” diyor.

KİRLİ ÇAMAŞIRLAR DÖKÜLÜYOR

AKP içinde ve Sarayla hükümet arasında beklendiği üzere itiş kakış başladı ve kirli çamaşırlar dökülüyor. Anketler de AKP’nin erime sürecine girdiğini gösteriyor. “Paralel” safsatası bir yere kadar getirdi artık AKP için yol bitiyor; iyi giden hiçbir şey yok!

Türkiye yalanlarla algılarla yönetilir olmaktan çıktı. Ama AKP eridikçe, tek başına iktidar olma şansını yitirdikçe Türkiye için riskli bir dönem başlıyor. AKP’nin kaybetmesi yolsuzlukların gündeme gelmesi Erdoğan ve çevresinin hesap vermek zorunda kalması anlamına geliyor. Bu nedenle de seçimi alamayacakları ortaya çıkarsa Saray her şeyi göze alabilir.

(...)

26 Mart 2015 10:10
DİĞER HABERLER