Nihat Oktay, tekrar CHP ilçe başkanı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra ilçe Başkanlığı, 10. olağan ilçe kongresi yapıldı.

313 delegenin Kayılı olduğu kongrenin divan başkanlığını Şükrü Kumbasar yaptı. Kongrede başkanlık yarışına katılan mevcut başkan Nihat Oktay ve başkan adayı Orhan Hacıhafızoğlu delegelere seslendi ve oylamaya geçildi. Yapılan oylamada 313 delegeden 266'sı oy kullandı. Yapılan sayımda mevcut başkan eğitimci Nihat Oktay, 178 oy alarak güven tazeledi yeniden başkan seçildi. Oktay'ın rakibi Orhan Hacıhafızoğlu ise 88 oy aldı.

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, "Bafra'da hep ilkleri gerçekleştirmiştir. Biz daha yolun başındayız, bize yetki verdiniz. 65 yıllık hasretimizi giderip önümüzde yapılacak olan seçimde belediye başkanlığını alacağız. Tek aday biziz arkadaşlar neden tek biziz. Ya AKP alacak ya biz alacağız arkadaşlar. AKP 14 yıldan beri yönetiyor. Arkadan peşi sıra sürüklüyor, her şeyi götürüyor. Şimdiden belediye seçimlerine hazırlanacağız arkadaşlar. Bizler sizlere, sizler bizlere inandıktan sonra başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Nihat Oktay ile ilgili ne demişlerse hepsi boşa çıkmıştır. Hiçbir yere aday olmamıştır. Bafra'ya aday olmuştur. Sizlere aday olmuştur, Hizmete aday olmuştur." dedi.
4. kez CHP Bafra İlçe Başkanı seçilen Nihat Oktay`ın Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor: "Fatih Aslan, Fatma Basdil, Feyyaz Bayrak, Selma Erduran, Çiğdem Eroğlu, Tuğba Gürpınar, Esra Deniz Karagöl, İsa Keçici, Şükrü Mangır, Recep Özcan, Vahit Perçin, Ahmet Tuncer Sevinç, İlhan Sözen, Şuayip Sürmeli, Nihat Şener, Kenan Yıldırım"
CİHAN
05 Aralık 2015 17:22
DİĞER HABERLER