Perinçek'ten sonra Demirtaş bir iddia ortaya attı

Perinçek'ten sonra Demirtaş bir iddia ortaya attı
Doğu Perinçek'in "Ak Parti bizim istediğimiz çizgiye geldi, en mutlu günlerimi yaşıyorum" sözleri tartışılırken HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Selahattin Demirtaş; "Saray, Ergenekon ve Ulusalcılar anlaşma yaptı. Saray, iktidarını korumak için bugüne kadar derin devlet dedikleriyle biraraya geldi" dedi.

Doğu Perinçek'in "Ak Parti bizim istediğimiz çizgiye geldi, en mutlu günlerimi yaşıyorum" sözleri tartışılırken HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş çarpıcı bir iddia ortaya attı. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ses getirecek bu iddiayı Mardin'den seslendirdi. "Saray, Ergenekon ve ulusalcılar el ele" dedi. Sarayın iktidarını korumak için böyle bir anlaşma yaptığını iddia eden Demirtaş, yaşanan kaosun ve gelinen noktanın iyi anlaşılması gerektiğini söyledi:

"Saray kendi iktidarını güçlendirmek, tekrardan ihtirasını hakim kılmak için, bugüne kadar derin devlet dediğimiz bütün güçlerle bir anlaşma yaptı. Hükümet de inisiyatif dışı kaldı, hükümet de eşleştirildi, parlamento da eşleştirildi. Ne uğruna? Yeni bir saray iktidarı etrafında, yeni bir kirli gelecek, kirli bir ortaklık kurma anlamında yürütülüyor"

07 Şubat 2016 16:43
DİĞER HABERLER