Polis korumasındaki eski eşini öldürüp intihar etti

Polis korumasındaki eski eşini öldürüp intihar etti
Antalya'da polis korumasında olan kadın, boşanmak istediği kocası tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Olaydan sonra intihar eden kocanın öldürdüğü eşini tehdit ettiği ve hakkında uzaklaştırma kararı olduğu öğrenildi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Güzeloba mahallesi 2176 sokakta sabah saatlerinde meydana geldi. MHP Aksu Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Eski Üyesi Ahmet Tektaş (47), eşinden boşanarak 2012'de bir çocuk annesi Emine Tektaş'la (32) evlendi. Ancak Ahmet Tektaş, 4 ay önce boşandığı eski eşiyle barışıp onunla yaşamaya başlayınca Emine Tektaş boşanma davası açtı. Boşanmak istemediğini belirten Ahmet Tektaş, eşini ölümle tehdit etmeye başladı. Tehditler üzerine polise şikayetçi olan Emine Tektaş, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Eşiyle ayrı yaşamaya başlayan Tektaş, polis koruması alarak özel bir okulda temizlik görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Bugün sabah işe çıkmadan önce markete ekmek almaya giden Tektaş'ı, boşanmak istediği eşi aradı. İddiaya göre, telefonda boşanma konusunu konuşmak istediğini söyleyen eşiyle yolda karşılaşan Emine Tektaş, kocasıyla tartışmaya başladı. Ahmet Tektaş, daha sonra otomobilinden aldığı pompalı tüfekle bir süre tartıştığı eşine iki el ateş etti. Emine Tektaş vücuduna isabet eden saçmalarla yere düşerken, Ahmet Tektaş da olay yerinden kaçtı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdaheleye rağmen kurtarılamayan Tektaş, hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan Ahmet Tektaş'ın ise bir saat sonra aynı tüfekle Kundu bölgesinde otomobilinin içinde intihar ettiği ortaya çıktı. Ahmet Tektaş ve Emine Tektaş'ın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. CİHAN
29 Eylül 2015 13:05
DİĞER HABERLER