Saadet Partisinin "5 Yıldızlı Buluşmalar" programı

Saadet Partisinin "5 Yıldızlı Buluşmalar" programı -Kadın Kolları Genel Başkanı Aksu: "Milli görüş adı altında belediyelerimizi kazanıp, hizmetlerimize inşallah kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz"
ERZURUM (A.A) - Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nergül Aksu, "Milli görüş adı altında belediyelerimizi kazanıp, hizmetlerimize inşallah kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" dedi.
     Aksu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezinde partisinin düzenlediği "5 Yıldızlı Buluşmalar" programında yaptığı konuşmada, dünyada ve Türkiyede yaşanan gelişmeler gözden geçirildiğinde amaç ve hedefin aynı olduğunu, sadece oyun ve oyuncuların değiştiğini savundu.
     Büyükşehir yasası, açılım süreci, yeni anayasa ve başkanlık sistemi gibi konuları "oyunun parçası" olarak nitelendiren Aksu, yerellik, yenilik, demokrasi söylemleri eşliğinde büyükşehir tasarısının yasalaştığını söyledi.
     Yaklaşan seçimlerin önem taşıdığına işaret eden Aksu, "Milli görüş adı altında belediyelerimizi kazanıp, hizmetlerimize inşallah kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Sizlerin de desteğiyle o efsane çalışmalarımızı yeniden canlandırıp borçlu belediyeleri teslim alarak, borçsuz şekilde hizmetimizi devam ettireceğiz" diye konuştu.
     Çözüm sürecine de değinen Aksu, "Burada Necmettin Erbakanın tarihi uyarıları hatırlatılmalı, ülkemizde Kürt sorunu olmadığı, dış kaynaklı ve içeriden uzantılı terör sorunu yaşandığı kamuoyuna söylenmelidir. Çözüm olarak İslam kardeşliğinin tesisine çalışılmalı, bölgenin sanayileşmeyle kalkınmasının önü açılmalı ve aynı milletin asli unsurları olduğumuz vurgulanmalıdır" dedi.
     Programa Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalakın eşi Zübeyde Kamalak da katıldı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
04 Mayıs 2013 17:20
DİĞER HABERLER