Serdar Aziz'in alacağı para resmen açıklandı

Serdar Aziz'in alacağı para resmen açıklandı
Galatasaray, Bursaspor'dan transfer edip 4 yıllık sözleşme imzaladığı Serdar Aziz'in maliyetini açıkladı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yayımlanan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Serdar Aziz ve kulübü Bursaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4 milyon 500 bin Euro tutarında bonservis ücreti ödenecektir." ifadesi kullanıldı.

Sarı-kırmızılı kulüple 4 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Aziz'e ise 2016-2017 futbol sezonundan itibaren yılda 2 milyon Euro sabit ücret ödeneceği belirtildi.


"GALİP GELİNEN LİG MAÇLARI İÇİN 15'ER BİN EURO

Milli oyuncuya ödenecek ilave ücretler hakkında bilgilerin de yer aldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kulüp bu dönem içerisinde futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları, UEFA ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15 bin Euro ve her beraberlik için 5 bin Euro prim, takımın futbolcunun fiilen oynadığı Türkiye Kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9 bin Euro ve her beraberlik için ise 3 bin avro prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için yüzde 100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için yüzde 50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz."


25 Haziran 2016 10:03
DİĞER HABERLER