Bold Medya'da yer alan habere göre KHK ile kapatılan Harp Akademilerinin yerine kurulan Milli Savunma Üniversitesinde Kurmay subaylara verdiği derste yaşadıklarını anlatan Köni şunları söyledi: ”40 kişilik sınıfta ‘Aranızda kaç pilot var?’ diye sordum sadece 6 kişi el kaldırdı. ‘Niye soruyorsunuz?’ dediler; ‘Uçağımız var da adam arıyorum’ dedim”
Koni ayrıca ”Binbaşı olunca Türk Hava Yolları’na geçiyorlar. Savaş çıksa onları çağıracaklar, düşünebiliyor musunuz?” ifadelerini kullandı.
Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bugüne kadar 150’si general 24 bin 256 personel KHK ile ihraç edildi. OHAL’in kaldırılmasından sonra ise ihraç edilen askerlerin sayısı ise 9 bin 360 oldu. Toplam 33.616 personel TSK’dan atıldı.
88 yaşındaki emekli öğretmen ancak felç geçirince tahliye edildi: Sol el ve ayağını kullanamıyor
Almanların aşırı sağ endişesi göçmenlerinkinden daha fazla
AP Raportörü Amor: 'Türkiye'nin AB'ye giden yolu Silivri gibi yerlerde başlıyor'
Sıkıntıdaki Alman ekonomisine Volkswagen'den doping: 160 milyar euroluk yatırım
Çernobil'de kırmızı alarm: 'Felakete yol açabilir'
Trump ne diyecek? ABD Venezuela arasındaki gerilim atmosferinde Erdoğan Maduro ile görüştü