SP-BBP ittifakının yapacağı miting sayısı belli oldu

SP-BBP ittifakının yapacağı miting sayısı belli oldu
Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, 7 Haziran seçimleri kapsamında açıklamalarda bulundu.
Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, 7 Haziran seçimleri kapsamında 40 miting yapacaklarını açıkladı. Bütün mitinglere Saadet partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Mustafa Destici birlikte iştirak edecek şekilde bir planlama yaptıklarını belirten Bitmez, “Yetişemedikleri yerlerde ayrı ayrı mitingler olacak. Ama genel olarak Türkiye genelinde 35-40 civarında miting süreci ile çalışmaları tamamlayacağız.” dedi. 

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri öncesi Saadet Partisi İl Karargah Başkanları Toplantısı Saadet Partisi Genel Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda Saadet Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, parti olarak yürütecekleri çalışmaları anlattı. 

Toplantı kapsamında seçim dönemi çalışmalarının planlanması, verimliliğinin arttırılması ve 7 Haziran sonrası 8 Haziran’da Saadet Partisi’nin Meclis'e taşınması açısından çalışmaları yürütecek çerçeveyi konuşacaklarını belirten Bitmez, “Yapılacak olan mitinglerimizi, genel merkezimizin illere yönelik programlarını illerimizin hangi çerçevede aday ve hatiplere, teşkilat mensuplarına planlama yapacaklarını, seçim konseptinin ön bilgilendirmesi ve 26 nisanda gerçekleştireceğimiz aday tanıtım şöleni gibi hususlarda bilgilendirmeler yapacağız.” diye konuştu. 

Hukuku mevzuat, seçim takvimi konusunda bilgilendirmeler yapılacağını anlatan Bitmez, “Adaylar ile ilgili yürütülen çalışmalar ve bilgilendirmeler bugün ki toplantıda takdim edilecek. Çalışmalarımızı Cenab-ı Hak hayırlara vesile kılsın. En güzel neticeleri almayı bizlere nasip etsin. Programımızda arazide karşılacağınız her türlü seçim hukuku, seçim mevzuatı işleyişle alakalı miting mevzuatı, salon ve sandık mevzuatı ile ilgili sunumları olacak.” dedi. 

7 Haziran seçimlerinin ülke ve bölgemiz açısından büyük önem arz ettiğini vurgulayan Bitmez, “Saadet Partisi’nin Milli Görüş fikriyatının iktidardan uzak olduğu her dönem telafisi imkansız zararların zayiatlarına kayıpların olduğu bir dönem olarak gerçekleşmekte. Hem kendimiz hem partimiz hem de ülkemiz açısından bölgemiz açısından ve insanlık açısından sorumluluğumuzu yerine getirmek için bir seferberlik çalışması ortaya koyacağız. Bu sorumluluk ve seferberlik anlayışı ile partimizin seçim öncesinde Büyük Birlik Partisi ile bir seçim ittifakı birlikte aday tespiti ve seçim çalışmalarını ve seçime birlikte girme konusunda bir mutabakatı olmuş ve bu çerçevede listeler belirlendi ve son şekli kesinleşme süreci önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Türkiye’yi yönetmeye en ehil kadroları en layık kadroları aday gösterme anlayışı ile çalışmalarımızı yürüttük. Türkiye’nin 85 seçim çevresinde 550 milletvekili adayı göstererek seçimlere gidiyoruz. Buna ilaveten Türkiye’de oy kullanılacak olan sandıkların tamamında saadet partisi sandık kurulu üyesi bildirme noktasında üzerine düşen vazifeyi yapmış ve eksik kalınan noktalarda BBP ile seçim mutabakatı gereği çalışmaları tamamladık.” Şeklinde konuştu. 

Her seçimin önemli olduğunu ancak bu seçimin daha önemli olduğu ile ilgili Necmettin Erbakan’ın bir sözünü hatırlatan Bitmez, “Bunu zerrelerimizin her noktasında her bir zerremizde hissetmemiz gerekiyor. Böyle bir anlayışla çalışmamız gerekiyor. Bütün mitinglere Saadet partisi Genel başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici birlikte iştirak edecek şekilde bir planlama yapıyoruz. Yetişemedikleri yerlerde ayrı ayrı mitingler olacak. Ama genel olarak Türkiye genelinde 35-40 civarında miting süreci ile çalışmaları tamamlayacağız.” Bu seçim inşallah saadet Partisinin zaferi ile sonuçlanacaktır. 12 yıllık AKP iktidarı toplumu germiş kutuplaştırmış hem ekonomide hem dış politikada hem sosyal politikalarda ortaya koymuş olduğu beceriksiz icraatlar neticesinde de toplumu patlama noktasına getirmiştir. Kanaatkar olan toplumumuz ferasetle aklı selimle bu seçimde inşallah Saadet partisini inançlı kadroları beraber birlikte hareket eden bu kadroları meclise ve iktidara taşıyacaktır.” açıklamasında bulundu. 
18 Nisan 2015 15:56
DİĞER HABERLER