"TAGİD 2013 İş Geliştirme Platformu"

"TAGİD 2013 İş Geliştirme Platformu" -AK Parti Tekirdağ Milletvekili Yemişçi: -"Ekonomide 10 yıldır büyük gelişmeler var
TEKİRDAĞ (A.A) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, "Ekonomide 10 yıldır büyük gelişmeler var" dedi.
     Yemişçi, Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneğince (TAGİD), Çorluda düzenlenen "TAGİD 2013 İş Geliştirme Platformu"nda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının iş insanlarına ve sanayiye kanunlar çerçevesinde her türlü kolaylığı gösterdiğini söyledi.
     Türkiyenin her anlamda kalkındığını belirten Yemişçi, "Ülkemizde, AK Parti iktidarıyla çok büyük gelişmeler yaşanıyor. Son 10 yıldan bu yana, ekonomi, sağlık, güvenlik ve bütün alanlarda Türkiyede gözle görülür bir değişim mevcut. Ekonomide 10 yıldır büyük gelişmeler var. Hükümet olarak, iş insanlarının önünü açmak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.
     AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu da Türkiyenin büyümesinde ve gelişmesinde sanayicinin büyük emeği olduğunu söyledi.
     Çorlunun Trakya bölgesinin kalbi konumunda olduğunu ve Türkiye tekstilinin büyük kısmının bölgede üretildiğini ifade eden Ensarioğlu, iş dünyasına destek verdiklerini kaydetti.
     Programa, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Ünal Baysan, TAGİD yöneticileri ve üyeleri katıldı.
    
     Muhabir : Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul / Cihan Demirci
     Yayıncı : Nurhan Çorlu
11 Mayıs 2013 18:50
DİĞER HABERLER