Zaytung değil gerçek!

TBMM çatısı altındaki sert çıkışları, küfürlü diyalogları ve özellikle attığı uçan tekmeyle iz bırakan AKP'li Zeyid Aslan 1 Kasım seçiminde yeniden gösterilmişti. Aslan seçim vaadi olarak yüreklere su serpen bir açıklama yaparak: "yeni dönemde uçan tekme olmayacak" dedi.

AKP'li Zeyid Aslan seçim vaadi olarak "yeni dönemde uçan tekme olmayacak" dedi.

AKP’nin 3 dönem milletvekilliği yapan ve 1 Kasım seçiminde de ikinci sıradan yeniden aday gösterilen Zeyid Aslan, ”Yeni dönemde uçan tekme olmayacak. Akil adam Zeyid Aslan göreceksiniz” dedi.

AKP Tokat Milletvekili adayı Zeyid Aslan düzenlediği basın toplantısında, siyasi gelişmeleri değerlendirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milletvekili olduğu dönemde, eski Tunceli CHP Milletvekili Kamer Genç ile küfürlü diyalog yaşayan, HSYK Kanun teklifinin görüşüldüğü sırada Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’na uçan tekme sallayan Aslan, geçmişte yaşanan kötü olayların üzerine siyah bir çizgi çektiğini söyledi. Bu olayların bir hata olduğunu söyleyen Aslan, “Bunun doğru olduğunu ifade etmemiz asla düşünülemez. Birilerinin hak edip etmemesi ayrı bir şey, ama asla bize yakışmayan bir şeydi” dedi.

KAYNAK: DHA

04 Ekim 2015 09:12
DİĞER HABERLER