Berat Albayrak adını fon vurgununda kullananları dava açmakla tehdit etti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ekim 21 2026
Paylaş
X Post
Avukatları aracılığıyla açıklama yapan Berat Albayrak, 'fon vurgununda' adını maksatlı ve kötü niyetli şekilde kullanan kişiler hakkında dava açacağını söyledi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, fon soruşturmaları ve hakkındaki açıklamalara ilişkin avukatları aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı.
“Sayın Berat Albayrak’ın fon soruşturmasına konu iddia ve eylemlerle uzaktan veya yakından, doğrudan veya dolaylı hiçbir ilgisi bulunmamasına rağmen konuya ilişkin açıklama ve haberlerde adını maksatlı ve kötü niyetli şekilde kullanan kişiler aleyhine dava açacağımızı kamuoyunun bilgi ve takdirine sunarız.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Berat Albayrak adını fon vurgununda kullananları dava açmakla tehdit etti2.Fon vurgunun üstünü kapatmak için işaret fişeğini Erdoğan attı: Konuşanlara soruşturma açılacak3.Şahitleri anlatıyor: Hocaefendi'nin sonsuzluğa yolculuğu - Bölüm 24.Azerbaycan, 31 Türk vatandaşının ülkeye girişini yasakladı5.Siyasette sıcak gelişme: Ahmet Eşref Fakıbaba hem İYİ Parti’den hem de milletvekilliğinden istifa etti!
6.İmamoğlu'na 'ceza' AKP'li Cemil Tugay'a 'beraat' talebi7.Marine Le Pen'in Grubu hedefte: AB Savcılığından Brüksel ve Strazburg'da operasyon8.Yandaş Yeni Şafak, AKP'yi seçim hezimeti için uyardı: 'Yaklaşan tehlikeyi görmemek...'9.T24 ve Halk TV'den sonra Yeni Yaşam'a da dijital sansür10.JP Morgan Türkiye'den çekileceğini bildirdi

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

NUMAN YILMAZ YİĞİT

ABDULLAH AYMAZ

ÇOK OKUNAN HABERLER

Berat Albayrak adını fon vurgununda kullananları d...

Fon vurgunun üstünü kapatmak için işaret fişeğini ...

Şahitleri anlatıyor: Hocaefendi'nin sonsuzluğa yol...

Azerbaycan, 31 Türk vatandaşının ülkeye girişini y...

Siyasette sıcak gelişme: Ahmet Eşref Fakıbaba hem ...




