Hastanede büyük skandal!

Hastanede büyük skandal!
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde inşaat rezaleti
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde röntgen çekimi için bekleyen 65 yaşındaki Ender Turgut’un kafasına beton parçası düştü. Bademciklerinde 6 ay önce tümör olduğu tespit edilen Ender Turgut, tedavi edilmek için sabah saatlerinde Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Nükleer Tıp Bölümü’ne geldi. Kendisine iğne yapılan Turgut, 1 saat dinlenmesi için istirahat odasına çekildi. Bu sırada istirahat odasının üst katında tadilat çalışması vardı. Yukarıdaki işçi matkapla yeri deldiği sırada alt katta istirahat odasında bulunan Turgut’un üzerine tavandan kopan beton parçası düştü. Kafasında ufak sıyrıklar meydana gelen Turgut, can havliyle kendini dışarı attı. Olay sonrası Turgut’un kafasının tomografisi çekildi.
 
Film çekilmesi için kendisine ilaç verildiğini belirten Turgut, “İlacımı verdiler. Oturma odasına aldılar. Boğazımda sıkıntı var. Burada dinlendikten sonra ilaç almam gerekiyordu. Kafamın üzerinde takır takır sesler geliyordu. Yukarıdan bir şeyler düşmeye başladı. Ben yukarı baktım. Normal matkap değildi. Aradan bir dakika geçti. Tavan olduğu gibi beynimden aşağı indi. Hastanede hayatımı kurtarırken, hastanede gidiyorduk yani.” ifadelerini kullandı.
 
Düşen beton parçasının büyük olduğunu aktaran Turgut, “Kafama hafif bir şekilde zarar verdi. Ancak doktorlar çok ilgilendiler. Ayrıca beyin tomografisi çektiler. Onlar da şaşırdı.” şeklinde konuştu.
 
"BİRAZ DA İNŞAATLA İLGİLENSELER"
 
Hastanedeki doktorların kendisiyle yakından ilgilendiğini dile getiren Turgut, “Büyük ihtimalle ustanın büyük bir hatası var. Tabii ki kontrol edilmesi lazım. Sağlık açısından iyiyiz. Ama biraz da inşaatlarla ilgilenseler iyi olur.” dedi.
 
Olayın haber yapılmasını istemeyen hastane yetkilileri ise, haberden sonra Sağlık Bakanlığı’nın, Nükleer Tıp Birimi’ni kapatabileceğini iddia etti.

(CİHAN) 
30 Mart 2015 17:20
DİĞER HABERLER