Sanatçı Uluererin yaşamını yitirmesi

Sanatçı Uluererin yaşamını yitirmesi -Uluererin yeğeni Mehmet Uluerer: Halamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaklaşık 2 ay İzmir ve Bodrumda tedavi gördü
MUĞLA (A.A) - Tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği sanatçısı Nigar Uluererin yeğeni Mehmet Uluerer, Halamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaklaşık 2 ay İzmir ve Bodrumda tedavi gördü dedi.
     Uluerer, gazetecilere yaptığı açıklamada, halasının zatürre teşhisiyle hastaneye yatırıldığını belirterek, Halamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yaklaşık 2 ay İzmir ve Bodrumda tedavi gördü. Son bir aydır buradaydı. Üzüntülüyüz diye konuştu.
     Bodrum Devlet Hastanesi göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu ise hastanelerindeki tedavi sürecinde Uluererin solunum sıkıntısı çektiğini ve akciğer yetersizliği yaşadığını anlattı.
     Uluerere solunum desteği verdiklerini bildiren Karamustafaoğlu, Yardımcı antibiyotikler, balgam sökücüler yapıldı. En son solunum cihazından ayırdık ve boğazından kesi yaparak bir tüp yerleştirdik. Solunumunu buradan yapıyordu fakat dün akşam kaybettik diye konuştu.
     Uluererin bugün Bodrum Adliye Camisinde öğle vakti düzenlenecek cenaze töreninin ardından Gümbet Karaburgaz Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
03 Nisan 2013 10:59
DİĞER HABERLER