Cumhuriyet'te yer alan habere göre Rusya’nın 24 Şubat sabahı Ukrayna’ya başlattığı askeri harekatta 12. güne girilirken; iki taraf arasında yaşanan çatışmalar tüm hızıyla sürüyor. Rus ordusunun başkent Kiev sınırlarına kadar geldiği ve Ukrayna halkının ise şehir savunmasına hazırlandığı öğrenildi.
Son olarak; geçen günlerde orduya katılan ünlü Ukraynalı aktör Pasha Lee'nin Ukrayna'nın Irpin bölgesinde Rus ordusu ile girdiği çatışmada hayatını kaybettiği açıklandı.
Aslan Kral, Hobbit gibi filmlerin dublajında da görev yapan 33 yaşındaki ünlü aktör Pasha Lee geçen günlerde ülkesini savunmak için orduya gönüllü olarak katıldığını duyurmuştu.
Sosyal medyayı savaştaki son durumu paylaşmak için sık sık kullanan Lee, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "48 saattir bombalanıyoruz ama yüzümüz hala gülüyor çünkü Ukrayna için savaşıyoruz" notunu düşmüştü.
Lee'nin oynadığı yapımlar arasında Meeting of Classmates, The Fight Rules, Selfie Party, Zvychayna Sprava sayılabilir. Lee son olarak 2021 yapımı Provincial'de oynamıştı.
Bağımlıysanız ve farkında değilseniz?
Almanların aşırı sağ endişesi göçmenlerinkinden daha fazla
Beşar Esad'a ait özel kayıtlar sızdırıldı
Kulislerde bunlar konuşuluyor: İşte silah bırakan PKK'lılara uygulanacak 4 adım
Şamil Tayyar'dan DEM'e tehdit: Fazla kaşımayın, zararlı çıkarsınız
Dilek İmamoğlu yargılamaların TRT'den yayınlanması için kararlılık mesajı verdi