Ünlü Yıldız Galatasaray'da kalacak

Ünlü Yıldız Galatasaray'da kalacak
Galatasaray'ın İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili, sarı kırmızılı takımın kamp yaptığı Danimarka'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Galatasaray'ın İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili, sarı kırmızılı takımın kamp yaptığı Danimarka'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Dzemaili, Galatasaray'da kalmak istediğini ve kontratını uzatmak istediğini söylerken, Türkiye'de yaşanan olayların çok ufak bir sorun teşkil ettiğini ve bunu ailesiyle konuşarak çözebileceğini belirtti.
Dzemaili'nin açıklamaları şöyle:

En iyi oynadığım pozisyon defansif orta saha. Ancak hocamızın isteği doğrultusunda farklı pozisyonlarda da oynayabilirim. İleriye gitmek. Burada verimli oynarım, karar hocamındır.
"TEKLİFLER ALDIĞIM DOĞRU AMA..."

Geçen sene İtalya'da güzel bir sezon geçirdim. EURO 2016'da İsviçre'yle tüm maçlarda oynadım. Birçok teklif aldım aslında. Benim önceliğim Galatasaray. Teklifler aldığım doğru ve bunlar son derece doğal ancak Galatasaray'la daha uzun bir kontrat yapmak ve burada daha uzun süre kalmak istiyorum.

"TÜRKİYE'DEKİ SORUNLARLA İLGİLİ AİLEMLE KONUŞACAĞIM"

İstanbul'da yaşamayınca son durumu bilmiyorsunuz. Televizyondan, basından takip ediyorsunuz. Buraya gelmeden önce 3-4 gün İstanbul'daydım ve her şey normaldi. Bunu eşime ve aileme anlatacağım. Bu konu ufak bir problem. Önce diğer konuların çözüme kavuşması gerekiyor.
"RIEKERINK ÇOK İYİ BİR HOCA"

Gittiğim zamanki Galatasaray ile şimdi bulduğum Galatasaray birbirinden farklı. Birçok farklı oyuncu arkadaşım var. 1 haftadır buradayım. Aldığım ilk izlenim, oyuncular daha çok birlikteler. İletişim iyi. Hocamız çok iyi bir hoca. Herkesle konuşan, iletişim kuran bir teknik adam. Takım üzerindeki etkisi çok büyük.
"BENİM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

Bir profesyonel oyuncu için oynamak her zaman önemlidir. Geçen yıl İtalya'da düzenli olarak oynamak bana çok şey kattı. Mental ve fiziksel açıdan pozitif yansıdı. Sizi istemeyen bir hoca olduğu için gidiyorsunuz ancak şimdi yeni bir hoca var. Bu da yeni bir şans demek. Hala daha kendimi göstermem ve kendimi ispatlamam gerekiyor. Yeni bir başlangıç, yeni bir hoca bende de mutlaka olumlu bir etki oluşturacaktır.
"TRANSFER İŞİ HOCA VE YÖNETİMİN"

Yeni transfer durumu; hocamıza, başkanımıza ve yöneticilerimize sorulacak bir soru. Benim görevim şans bulduğum zaman elimden gelen en iyisini yapmak ve Galatasaray formasına en iyi şekilde hizmet edebilmek. Şu anki orta sahamız rekabetçi. Orta sahada nitelikli ve kaliteli oyuncular var ancak yeni oyuncu gerekli mi değil mi, buna hocamız ve yönetimimiz karar verir.

"BURADA FUTBOLU BIRAKABİLİRSİN DEDİM"

Galatasaray'a transfer olduğumda çok mutlu olmuştum. Kendi kendime, 'Çok üst düzey bir takıma gidiyorsun. Futbolu burada bırakabilirsin' dedim. İlk sene bazı şanssızlıklar oldu, sakatlıklar yaşadım. Geçen sezon beni istemeyen bir hocamız vardı. Bu sene yeni bir başlangıç olacak benim için. Bu kez %100'ümü vermek ve başarılı olmak istiyorum.

"MELO'YLA KIYASLANMAM DOĞRU DEĞİL"

Felipe Melo'yla kıyaslanmak doğru olmaz çünkü farklı bir yapıya sahibiz. O daha çok defansif bir oyuncu ama ben hem defansif hem de ofansif yapıya sahibim. Ofansta da çok yer alıyorum. O yüzden aynı tarz oyuncular olduğumuzu düşünmüyorum.

"SÖZLEŞMEMİ UZATMAK İSTİYORUM"

Çizdiğiniz senaryolara karşı bir şey söylemem doğru olmaz. Çok erken. Buradayım, Galatasaray'ın oyuncusuyum ve yeni bir sözleşme imzalamak istiyorum. Ancak bu başkanımız ve yöneticilerimizle görüşebileceğimiz bir konu. Eğer Galatasaray benimle devam etmek istemezse, ben de hem kendim hem de Galatasaray için en iyi kararı almak durumunda kalabilirim. Şu an bir gelişme olmadığından bir şey söylemem için erken olur.

sporcope.com
27 Temmuz 2016 16:12
DİĞER HABERLER