Süreyya Kitap'tan Risale-i Nur Külliyatı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 13 2025
Paylaş
X Post
Süreyya Kitap, Üstad Bediüzzaman Said Nursi’nin eşsiz tefsiri olan ‘Risale-i Nur Külliyatı’nı yeniden yayımladı.
Manevi ve ilmi dünyada derin izler bırakan bu eser, şimdi özel tasarımıyla okurlarıyla buluştu.
Lugatli Özel Tasarım: Kitap, Arapça, Farsça ve Süryanice kelimelerin Türkçe karşılıklarını içeren lugatli bir düzenlemeye sahiptir. Bu sayede, okuyucular metni daha derinlemesine anlayabilir ve anlamını keşfedebilir.
Büyük Boyut: Kitap, geniş boyutlarıyla okuyucularına rahat bir okuma deneyimi sunar. Detaylı ve okunaklı bir yazı tipiyle, uzun okuma seansları daha keyifli hale gelir.
Estetik ve Dayanıklı Tasarım: Özenle tasarlanmış kapaklar ve dayanıklı ciltleme ile kitap, uzun yıllar boyunca kütüphanelerde yerini koruyacak şekilde hazırlanmıştır.
Bu özel baskı, Risale-i Nur Külliyatı’nın derin, manevi ve ilmi içeriğini yeniden keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Okuyucular, Bediüzzaman Said Nursi’nin kaleminden çıkan bu muazzam eseri, özel tasarımı ve içerdiği lügatle daha da zenginleşmiş olarak yeniden deneyimleyecekler.
Süreyya Kitap tarafından yeniden yayımlanan Risal-i Nur Külliyatı'nı https://sureyyakitap.com/kitap/2624 linkinden satın alabalirsiniz.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Balıkesir, İstanbul ve Bilecik'te Orman Yangınları: Tahliyeler ve Yol Kapanmaları Yaşandı2.İzmir Belediye Başkanı Tugay, AKP İddialarını Reddederek "Bazı Şeylerin Oturmasını Bekliyorum" Dedi3.Enerji Yönetimi, Milyonlarca Konut Abonesinin Elektrik Sübvansiyon Sınırını Ekim Ayında Açıklayacak4.Milli Savunma Bakanlığı, Çerçeve Yasaya Yönelik Çalışmaları Başlattı5.Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Savaşı Rusya Topraklarına Taşıma Stratejisini Duyurdu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Balıkesir, İstanbul ve Bilecik'te Orman Yangınları...

İzmir Belediye Başkanı Tugay, AKP İddialarını Redd...

Enerji Yönetimi, Milyonlarca Konut Abonesinin Elek...

Milli Savunma Bakanlığı, Çerçeve Yasaya Yönelik Ça...

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Savaşı Rusya Top...








